Gör som hundratals andra
bli en nöjd kund hos TSS Tak idag!

TSS Tak & Lösullsisolering

Papptak

Vi utför alla typer av arbeten från nyproduktion, omläggningar och renoveringar till tilläggsisolering och membranisolering.
Våra produkter och metoder garanterar leverans av trygga och bekymmersfria tak. Kvalité genom material och hög servicenivå, i kombination med kompetens och erfarenhet, ger dig trygghet i ditt val av tak.

Alla tak blir slitna i längden, och därför är det viktigt att regelbundet undersöka takets skick.
Eftersom vi lägger ett hundratal papptak per säsong, vet vi hur arbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på vid pappläggning.

Papptak är kanske inte det visuellt vackraste alternativet, men i många fall ändå ett väldigt bra alternativ.
Det väger lite och passar till de flesta tak, allt från det brantare till det plana taket, ibland är papptak det enda alternativet. Ett välskött papptak håller dessutom upptill 30 år, oftast längre än så.

Vi har certifikat för Heta arbeten och använder oss av pappfabrikaten Index samt Katepal för att uppnå absolut bästa kvalitet och resultat. När du kontaktar oss gör vi en noggrann bedömning av ditt taks förutsättningar och vilka insatser som behövs för ditt papptak. Det gäller oavsett om du enbart behöver göra en mindre reparation eller en omfattande takrenovering.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert och all typ av konsultation kring takpapp!

Montering av fotplåt

Montering av brunn

Montering av staketregel & krönplåt