Gör som hundratals andra bli en nöjd kund hos TSS Tak idag!

Takskottning

Under vinterhalvåret arbetar vi på TSS Tak med att skotta Stockholms tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande. Som licensierade snöskottare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet.

Specialister på snöröjning i Stockholm

För att inte riskera några skador på taken när vi skottar använder vi oss alltid av plastspadar och gummiklubbor. Vi på TSS Tak har kapacitet att täcka alla typer av snöskottnings behov, oavsett storlek på byggnaden.

Bilder på snöskottning

Våra takskottningsavtal:

Avtal 1

Vi står för bevakningen av fastigheten och kommer och skottar vid behov. Vi tar 100% ansvar för bevakning och skottning gentemot dig som kund. Avtalet gäller även när vi inte är på plats för att ta ner snö och is.

I avtalet ingår alltid:

  • Fri support
  • Fria Bevakningstillfällen
  • Fri servicebil

Avtal 2

Fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen ringer in till oss och vi kommer så snart som möjligt, och allra senast inom 24 timmar när det behöver skottas. Under arbetets gång har vi fullt ansvar mot dig som kund. Däremot har vi inte ansvar för taket när vi inte är på plats för skottning.

INGA DÅLDA AVGIFTER TILLKOMMER PÅ VÅRA AVTAL!

Tillbaka

Mikael Viklund, VD

Tel: 08-38 70 00

Fredrik Hultqvist, Förste takmontör

Våra samarbetspartners

samarbets/lindab.png samarbets/isocell.png samarbets/primagaz.png samarbets/swedol.png samarbets/logga-takcentrum.png samarbets/image1.jpeg samarbets/utab-logo-2017-liggande.png samarbets/la-logo.jpg http://www.babycard.se/#