Gör som hundratals andra
bli en nöjd kund hos TSS Tak idag!
Vi firar 30 år - Vi hjälper er med omläggning och renovering av tegeltak & papptak i Stockholm

Om oss

TSS är ett etablerat företag med nöjda kunder sedan 1995. Vår affärsidé är att utveckla, bygga och underhålla den fysiska miljön för boende och arbetare.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och privatpersoner. Varje kunds behov är unika och varierar i både storlek och innehåll. Vi erbjuder anpassade lösningar till varje kund, anpassat till deras behov och användning. TSS tjänster är anpassade på ett bra sätt, så det ska vara fördelaktigt att anlita oss.

Vi prioriterar hög kvalitet på alla arbeten. Kunderna gillar vår raka kommunikation och våra kundanpassade lösningar. För att vi ska kunna hålla en bra kvalitet, så sätter vi hantverksskickligheten främst och vi använder bara det som är bäst i branschen, både vad gäller personal så väl som leverantörerna.

Allt i ett

Vi vet av erfarenhet att det kan ta lång tid och att det är ganska dyrt att anlita olika företag. Vi vill erbjuda våra kunder en helhet och på så sätt skapa en unik helhetslösning för varje kund.

Vi samarbetar med ett flertal olika företag inom olika tjänster. Du behöver bara anlita oss, så ser vi till att du får vad du söker. Allt levererat från en kontakt.

Fördelar att anlita oss

  • Vi anpassar tjänsterna efter ditt behov
  • Långsiktigt samarbete
  • Vi håller alltid vad vi lovar
  • Snabb servic
  • Personal med hög kompetens
  • Stort engagemang
  • Alltid gratis offertförfrågningar

TSS Tak & Lösullsisolering

Våra certifieringar

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand.
Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Heta Arbeten finns i en mängd branscher.

Vi är certifierade att utföra heta arbeten via Brandskyddsföreningens kurs. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor.

Vi är certifierade för brandtätnings arbeten

brandskyddsföreningen
fireseal

Ansvarsförsäkring

TSS innehar även ansvarsförsäkring ifrån if samt olycksfallsförsäkring ifrån Trygg-Hansa.

if
Trygg Hansa

Nöjd Kundgaranti

TSS lämnar alltid nöjd kundgaranti på alla våra utförda jobb.

Garantin innebär att vi kommer ut och rättar till eventuella fel och brister, utan några extra kostnader för dig som kund. På omläggning av tak lämnar vi alltid 20 års materialgaranti samt 5 års efterkontroll.

Nöjd kund garanti - TSS Tak & Lösullsisolering