Gör som hundratals andra
bli en nöjd kund hos TSS Tak idag!
Vi firar 30 år - Vi hjälper er med omläggning och renovering av tegeltak & papptak i Stockholm

TSS Tak & Lösullsisolering

Takskottning

Under vinterhalvåret arbetar vi på TSS Tak med att skotta Stockholms tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande. Som licensierade snöskottare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet. 

Specialister på snöröjning i Stockholm

För att inte riskera några skador på taken när vi skottar använder vi oss alltid av plastspadar och gummiklubbor. Vi på TSS Tak har kapacitet att täcka alla typer av snöskottnings behov, oavsett storlek på byggnaden.

Våra takskottningsavtal

Avtal 1

Vi står för bevakningen av fastigheten och kommer och skottar vid behov. Vi tar 100% ansvar för bevakning och skottning gentemot dig som kund. Avtalet gäller även när vi inte är på plats för att ta ner snö och is.

I avtalet ingår alltid:

  • Fri support
  • Fria Bevakningstillfällen
  • Fri servicebil

 

Avtal 2

Fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen ringer in till oss och vi kommer så snart som möjligt, och allra senast inom 24 timmar när det behöver skottas. Under arbetets gång har vi fullt ansvar mot dig som kund. Däremot har vi inte ansvar för taket när vi inte är på plats för skottning.

Inga dolda avgifter tillkommer på våra avtal!