Gör som hundratals andra
bli en nöjd kund hos TSS Tak idag!
Vi firar 30 år - Vi hjälper er med omläggning och renovering av tegeltak & papptak i Stockholm

TSS Tak & Lösullsisolering

Takomläggning Stockholm

Våra erfarna takläggare hjälper er med takomläggning i hela Stockholm med omnejd!

Takomläggning är en viktig process som innebär att man byter ut eller renoverar det befintliga taket på en byggnad. Det kan vara nödvändigt att genomföra takomläggning om taket är gammalt, har slitage, skador eller för att förbättra energieffektiviteten i byggnaden.

När taket blir äldre och utsätts för konstant exponering för väder och vind kan det bli skadat eller förlora sin fulla funktion. Synliga tecken på att en takomläggning kan vara nödvändig inkluderar sprickor, läckage, förlorade eller trasiga takpannor, eller om taket ser slitet och nedbrutet ut. I vissa fall kan taket ha blivit skadat av extrema väderförhållanden, såsom stormar eller hagel, vilket också kan kräva takomläggning.

Gratis besiktning inför takomläggning i Stockholm

Genom att genomföra en takomläggning kan man säkerställa att byggnaden fortsätter att vara skyddad mot väder och fukt. Det kan också bidra till att förbättra byggnadens energieffektivitet genom att minska värmeförluster och behovet av klimatkontroll.

Det finns olika typer av takmaterial att välja mellan och vi på TSS Tak & Lösullsisolering arbetar med att lägga papptak och tegeltak. Vi erbjuder gratis besiktning av ert tak samt gratis offert för takomläggning. Kontakta oss för takomläggning i Stockholm!

Referensbilder

TSS Tak & Lösullsisolering

Takomläggning eller takläggning

Vad är skillnaden mellan takomläggning och takläggning?

Vid takläggning installeras ett helt nytt tak, detta kan vara vid exempelvis nyproduktion eller tillbyggnad. Takomläggning däremot innebär att man byter ut eller renoverar ett befintligt tak, där man i många fall kan behålla delar av taket om de är i tillräckligt gott skick.

Vi strävar alltid efter att leverera takomläggningar av högsta kvalitet. Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer och ansvarsförsäkring via if samt olycksfallsförsäkring från Trygg-Hansa, så att du som kund kan känna dig trygg genom hela takprojektet.

Kontakta oss på TSS Tak & Lösullsisolering för professionell takomläggning i Stockholm. Vi sätter kvalitet och långsiktighet i fokus för att möta dina behov och krav på ett tillförlitligt tak. Vi garanterar att din fastighet får ett hållbart tak som varar länge. Vi har 25 års materialgaranti på papptak samt 40 års materialgaranti på tegeltak samt 5 års efterkontroll på båda.

Läs mer om renovering & omläggning av papptak
Läs mer om renovering & omläggning av tegeltak
Läs mer om tilläggsisolering i Stockholm